Spring naar content

 

 

BIZARIUM TICKETS

Tickets zijn alleen online te bestellen. Wij maken gebruik van tijdsloten om drukte te vermijden. Per tijdslot van 15 minuten is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Zo geniet je in alle rust en comfort van je museumbezoek.

 • Iedere museumbezoeker dient een geldig inkomticket te kunnen tonen.
 • Het is niet mogelijk om na aankoop de datum van uw ticket te wijzigen.
 • Gekochte tickets worden niet terugbetaald.
 • De museumjaarkaart is niet geldig in het Bizarium
 • Je ticket is geldig binnen je gereserveerde timeslot. Ben je later, dan is je ticket niet meer geldig.

Hulp nodig of vragen bij het reserveren van je tickets? Volg hier het STAPPENPLAN 

Heb je nog vragen betreffende je ticket aankoop zie veel voorkomende vragen: FAQ

Wil je graag de algemene voorwaarden bekijken:  ALGEMENE VOORWAARDEN

 

ONLINE TICKETS KOPEN- STAPPENPLAN

 • Kies de datum waarop je het Bizarium wil bezoeken
 • Kies een tijdsblok (13:45 tot 14:00, 16:15 tot 16:30 etc.) Elk kwartier begint een tijdslot om onze bezoekers zo goed mogelijk te verdelen over het gebouw en u moeiteloos afstand van elkaar kan houden. Een tijdslot is een periode waarin u uw museumbezoek kan starten.
 • Kies het aantal personen (kinderen onder de 5 hoeven niet te reserveren)
 • Betaal online en ontvang uw ticket(s) per e-mail.
 • Kom op tijd!   Binnen het tijdsblok moet u zich aanmelden bij de entreebalie met je geldige tickets geprint of toon je ticket op jouw smartphone bij de ingang. Als je later komt dan het gereserveerde tijdslot, kunnen we je helaas geen toegang meer geven tot het museum. Dit komt door de beperkte capaciteit van het museum en de organisatie via tijdslots voor de bezoekers.

TICKETS FAQ BIZARIUM

 • Waarom raadt u aan om online tickets te boeken?

Zonder een online ticket kunnen we de toegang niet garanderen. De belangstelling voor het museum overstijgt de beschikbare capaciteit van het gebouw. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om in een aangename sfeer van Bizarium te laten genieten, is het belangrijk dat we de bezoekers over de hele dag verdelen. Dit doen we door gebruik te maken van toegangskaarten met timeslots. Bijkomende voordelen van dit systeem zijn dat er weinig wachttijd is bij de ingang en dat er voldoende ruimte is voor alle bezoekers om op hun gemak te genieten van dit bijzondere museum.

 • Ik heb een ticket met een starttijd, maar ik kom eerder/later aan: mag dat?

Het niet mogelijk om het museum eerder of later te betreden dan het door u geboekte starttijdstip

 • Wat moet ik doen als ik te laat/te vroeg ben voor mijn tijdslot?

Wij verzoeken u niet te vroeg of te laat naar het museum te komen.

Bent u te laat, spreek dan bij de entree een van onze medewerkers aan. Zij kijken dan voor u of het nog steeds mogelijk is om het museum te bezoeken op dezelfde dag.

In geen geval heb recht op terugbetaling van het aankoopbedrag van je ticket. Ook niet in geval van omstandigheden die buiten uw macht liggen, zoals problemen met het openbaar vervoer of persoonlijke omstandigheden. Zie onze Algemene Voorwaarden voor Bezoekers.

 

Of…

 

 • Ik kom niet binnen mijn gereserveerde timeslot, wat moet ik doen? Als je later komt dan het gereserveerde tijdslot, kunnen we je helaas geen toegang meer geven tot het museum.

We bieden de mogelijkheid om uw tijdslot eenmalig te wijzigen, als u het echt niet kunt halen. Dan helpen wij u graag aan de balie bij het vinden van een alternatief tijdstip voor uw bezoek op dezelfde dag van je ticket. (Deze regeling is alleen geldig indien er nog beschikbare plaatsen zijn op een later tijdstip op dezelfde dag.)

In geen geval heb recht op terugbetaling van het aankoopbedrag van je ticket. Ook niet in geval van omstandigheden die buiten uw macht liggen, zoals problemen met het openbaar vervoer of persoonlijke omstandigheden. Zie onze Algemene Voorwaarden voor Bezoekers.

 

 • Ik wil mijn ticket annuleren, wat moet ik doen?

Tickets die online zijn gekocht, kunnen helaas niet worden terugbetaald. We geven geen geld terug. We bieden de mogelijkheid om uw tijdslot 1X te wijzigen, als u het echt niet kunt halen. Dan helpen wij u graag aan de balie bij het vinden van een alternatief tijdstip voor uw bezoek.

 

Kan ik in het museum tickets kopen?

In het museum zijn aan de kassa zeer beperkt tickets beschikbaar. (vol =vol) Vaak zijn we uitverkocht en moeten we mensen teleurstellen die zonder ticket langskomen, dus bestel online!

 

 

Ik wil mijn ticket annuleren, wat moet ik doen?

Tickets die online zijn gekocht, kunnen niet worden terugbetaald.

 

Ik wil het uur en datum van mijn aangekocht ticket wijzigen, wat moet ik doen?

Het is niet mogelijk om na aankoop de datum van uw ticket te wijzigen.

 

Kan ik tickets kopen aan de museumbalie?.

Tickets zijn alleen online beschikbaar. Controleer online of er nog tickets beschikbaar zijn op het door u gekozen tijdstip.

 

Wat is een tijdslot?

Een tijdslot is een vaststaande starttijd. Zo zorgen we ervoor dat er niet te veel mensen in het museum zijn en u goed 1,5 meter afstand tot andere bezoekers kunt bewaren. Een tijdslot is een periode van een kwartier (b.v. 14:00 tot 14:15 uur) waarin u het museum mag betreden.

 

Ik heb een ticket met een timeslot, hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Je ticket is geldig binnen je gereserveerde tijdslot. Ben je later dan is je ticket niet meer geldig.

Vanwege de coronavirusmaatregelen is het niet mogelijk om het museum eerder of later te betreden dan de door u geboekte starttijd. Je komt naar het museum in je voorziene tijdslot (15min)

 

Ik kom met kinderen onder de 5 jaar. Moet ik voor hen ook reserveren?

Neen Kinderen onder de 5 jaar, begeleid van de ouders hoeven niet vermeld te worden op de reservering. Ze mogen ook gratis in het museum.

 

Kan ik een museumbezoek telefonisch boeken

Het is helaas niet mogelijk om telefonisch tickets te boeken. U kunt eenvoudig en snel tickets reserveren via onze website. Boek uw tickets

 

Moet ik het ticket afdrukken?

U kunt uw online ticket uitprinten, maar dat hoeft niet: u kunt uw ticket ook op een mobiel apparaat tonen voor controle aan de ingang van het museum.

 

Kan ik het Bizarium Museum binnenkomen met een Museumkaart ?

De Museumkaart is niet geldig in het Bizarium Museum Het Bizarium museum werkt onafhankelijk zonder enige vorm van subsidie, onze inkomsten zijn volledig afhankelijk van de ticketverkoop aan bezoekers.

 

Kan ik een rondleiding boeken / met een groep het museum bezoeken?

U kan momenteel geen rondleiding boeken. Het is ook niet toegestaan om zelf een rondleiding te verzorgen in het museum. Groepsbezoeken tot max 18 personen kunnen gepland worden buiten regulieren openingstijden. (zie onze arrangementen voor groepen/link.)

 

Er zijn slechts 6 beschikbare plaatsen per timeslot, maar onze groep bestaat uit 8 personen.

Splits de groep in 2 beschikbare timeslots

Of; Reserveer 1x 6 personen in het gewenste timeslot, reserveer daarna in het daaropvolgende timeslot de andere 4 personen. Kom samen op tijd binnen het 1ste timeslot.

Scroll naar boven